החל משנת הלימודים תשס"ח, התיכון הקולינרי של ביה"ס למלונאות וקולינריה "תדמור" יכין את תלמידיו במסלול המכוון להשגת תעודת בגרות מלאה, בנוסף לתעודות ההסמכה במקצועות הבישול המוענקות לתלמידים מטעם משרד התמ"ת.
בתחום המקצועי התלמידים נבחנים בקורסים שונים מתחומי אומנות הבישול, ובכיתה י"ב הם נבחנים במבחן שמקנה להם את תעודת הטבחות סוג 1 מטעם משרד התמ"ת. תעודה זו מהווה את אבן הדרך הראשונה בדרך לתואר שף. הממשיכים לכיתה י"ג מרחיבים את השכלתם הקולינרית בתחומי "ניהול מזון ומשקאות", הכוללים ידע מקצועי במסעדנות, במוזגות, בהפקת אירועים ועוד. הבוגרים של כיתה י"ג יעמדו אף הם בפני מבחן שיזכה אותם בתעודת מקצוע – טבחות סוג 2, המצטרפת אל לימודי הבר והמשקאות מטעם ברמסטר - תדמור תעודת גמר של"תדמור"ותעודת גמר מטעםמשרד התמ"ת.
בניגוד לבתי הספר העיוניים, הלימודים בתיכון הקולינרי של "תדמור" החל מכיתה י"א מרוכזים יותר ומתפרשים על פני ארבעה ימי לימודים ויומיים של עבודה מעשית בשכר במסעדות, בתי מלון, שירותי קייטרינג ואולמות אירועים. בכל כיתה של התיכון הקולינרי 24 תלמידים בלבד, שזוכים בשל כך ליחס אישי ולסביבת לימודים יעילה יותר. לצד הלימודים מתקיימות בתיכון הקולינרי פעילויות העשרה הכוללות סיורים מקצועיים, הרצאות במגוון תחומים, פרויקט שנתי בתחום אומנות הבישול, ימי ספורט וגדנ"ע, סל תרבות עשיר ואף נציגות במסע לפולין בעקבות השואה.
במהלך לימודיהם, תלמידי התיכון הקולינרי משתתפים כחלק מנבחרת הנוער של הישראלית בתחרויות בישול בארץ ובחו"ל. משלחת נוער מקרב הלומדים בתיכון הקולינרי אף תיקח חלק באולימפיאדת הבישול 2008 שתיערך בגרמניה ואליה צפויות להגיע מעל ל-30 נבחרות לאומיות שונות. באולימפיאדה הקודמת שנערכה ב-2005 זכתה הנבחרת של "תדמור" במדליית כסף.
פרטים נוספים, ויצירת קשר עם התיכון הקולינרי ניתן לקבל בכתובת: http://www.tadmor.co.il/tihon.asp?id=7