סדנאות הבישול של בושי מתנהלות באווירת פרובאנס בביתה הכפרי, בכפר שמריהו הנמצא בתוך גינה, בה מגדלת בושי עשבי תיבול ועצי פרי. כל שיעור מורכב מארוחה מלאה, מהמנה הראשונה ועד לאחרונה, עם תשומת לב רבה להתאמה בין המנות מבחינת הרכבן ואף צבעוניותן.
משתתפי הסדנה לוקחים חלק פעיל בהכנה ובישול הארוחה, תוך התנסות בטכניקות עבודה מקצועיות. המתכונים של בושי קצרים, יחודיים עם "טוויסט" וקלים ליישום במטבח הביתי.
במהלך השיעורים מציידת בושי את התלמידים במידע נרחב על מוצרי המזון המובחרים, כיצד לבחור אותם (דגים, בשר, שמן זית וכו), המקומות הנכונים לרכישתם, ומייעצת ברכישת סירים, סכינים ושאר אביזרי המטבח האופטימליים לשידרוג העבודה וההנאה במטבח. קבוצות התלמידים מקיימות מפגשים מדי חודש ורובן כבר חזרו ל-20 מפגשים ויותר, מה שהפך את המטבח של בושי למועדון קולינרי אקטיבי. בתום ההכנה נהנים באי השיעור מארוחה מלאה כולל יין, באווירה אינטימית ידידותית ונינוחה.
הקורסים אצל בושי מותאמים לעונות ולזמן. כך, בחורף, למשל, מעבירה בושי סדנת בישול בנוסח פרובאנס הכוללת מרקים, קדירות ותבשילים מהבילים מהמטבח של דרום צרפת. ובקיץ, בין היתר, נערכות סדנאות בישול יווני בליווית אוזו ומוסיקה יוונית.
המטבח של בושי עורך סיורים קולינרים ברחבי הארץ. בסיורים מפגישה בושי בין הקבוצה לאנשי אוכל מעניינים ומקוריים כל אחד בתחומו, בינהם בשלניות בדואיות, דרוזיות, כמו גם שפים מקומיים בעלי שם. המפגש נוצר סביב האוכל אך תמיד פותח מפגשים וחיבורים מגוונים אחרים. הקבוצה מכירה חומרי גלם אותנטים חדשים ומתנסה בסדנת בישול באחד מהמטבחים המקומיים. הסיור משתנה בהתאם לעונות השנה. בחורף מלקטים עלים ירוקים בהר ומבשלים מנות אותנטיות ובקיץ יושבים על שפת הנחל וקוטפים תאנים להכנה במקום. הסיורים נערכים באזורים כמו הגליל המערבי, הגליל העליון ורמת הנגב. בכל קבוצה עד 20 משתתפים. ניתן לקיים סיורים לקבוצות סגורות.
במטבח של בושי: סדנאות בישול, אירועי גיבוש חברתי-עסקי, ימי הולדת, מסיבות רווקות וסיורים קולינרים ברחבי הארץ.
להרשמה לניוזלטר של "במטבח של בושי" הכנסו לאתר הבית אשר כתובתו נמצאת בתחתית העמוד.
למידע נוסף הכנסו לדף שלנו בפייסבוק תחת השם "במטבח של בושי".
|
|