סדנאות בישול מעשיות כשרות
טעמים הם כרטיסי הטיסה הזולים בעולם, הם לוקחים אותנו לרחובות בנגקוק ולפסגת ההימליה,
לטרטוריות של טוסקנה ולכפרי הדייגים ביוון ובאותה המהירות מטיסים אותנו למסעדות היוקרה
בפריז ובניו- יורק, לפאבים של אנגליה ולהיכלי השוקולד בבלגיה. טעמים הם אחלה –
שווה לשמור איתם על קשר…
ב - foodsteps מתקיימות סדנאות בישול מעשיות וכשרות, המועברות על ידי צוות מגוון ודינמי,
המורכב מבעלי מקצוע ומבעלי סוד… חלקם עבדו במסעדות בעלות כוכב מישלין, חלקם בעלי
חברות קייטרינג וחלקם מתמחים במטבח אתני כזה או אחר. בסדנאות אלה אפשר להכיר
טעמים חדשים, שיטות בישול, טריקים של מטבח, חומרי גלם שונים, ומתכונים מכול רחבי הגלובוס.
Hands on
כיתת ההדרכות בנויה לעבודה משותפת של עד 30 איש.
המשתתפים מקבלים הסבר אודות התפריט, לובשים סינרים ומבשלים
יחד ארוחה רבת מנות וטעמים.
בסוף כל סדנה אנו עורכים שולחן וטועמים את מה שיחד בישלנו.
לכיתה חסות מיקבי רמת הגולן ויינות היקב מלווים את התבשילים
ואת ארוחת הסיום.
ב foodsteps נערכות גם סדנאות לקבוצות סגורות, מימי גיבוש
למנהלים ועד מסיבת רווקות.
החלה ההרשמה לקורס בישול מקצועי בשעות הבוקר:
* קורס קונדטוריה יפתח לקראת סוף מרץ 2008 בימי שלישי החל מהשעה 17:00.
* קורס ליסודות הבישול יפתח לקראת סוף פברואר בימי שישי החל מהשעה 09:30.
אירועים לחברות וארגונים
תפריטים כשרים
בפודסטפס מועברות גם סדנאות סגורות לחברות וללקוחות פרטיים: ימי גיבוש,
חגיגות קטנות, ימי מחלקה ואירועים המשלבים תכנים ניהוליים.
אנו קובעים יחד את התפריט שיועבר, מסבירים מעט אודותיו, מפשילים שרוולים,וקדימה–
יחד מבשלים ארוחה מפנקת וטעימה. הסמנכ''ל קולף, המזכירה מקפיצה, ראש האגף ממלא,
מתכנת המערכות לש, והבוס טועם...
אמדוקס, קומברס, איקאה, אל על, ווריטס, אורכית, סודה קלאב, משרד ראש הממשלה,
גילת לווינים, יורוקום, אינטל, ראנדום לוג'יק , שידורי קשת ועוד כבר עברו טעמו וחזרו...
רוצים חוויה מיוחדת, מגבשת, טעימה שמקובלת על כולם (יש מישהו שלא אוהב להתעסק
עם אוכל, במיוחד כשלא צריך לשטוף כלים?), כאן במרכז הארץ ובאווירה כפרית שקטה ונעימה ?
התקשרו איתנו, ויחד נבשל לכם אירוע מוצלח !
סדנאות בישול בווילהלמה
סדנאות בישול מעשיות - כשרות נערכות בווילהלמה הקסומה במושבה הטמפלרית (צמוד ליהוד)
חוויה קולינארית מיוחדת במינה, מבחר סדנאות בישול: אפיית לחמים, מטבח תאילנדי, סושי, מטבח איטלקי, קינוחים ועוד...תפריט כשר.
מיטב השפים ידריכו ויבשלו איתכם ארוחה רבת מנות וטעמים, בסוף הסדנא יושבים
ליהנות מהארוחה שבושלה.
המקום כשר ומתאים לקיום אירועי חברות, ימי עיון וימי כיף, ארוחות ועוד. ניתן לשלב בין מגוון פעילויות
שאנו מציעים (סדנאות בישול מעשיות, הדרכות ריקוד, סדנת צחוק, והפעלות נוספות)
או להזמין פעילויות שונות החל מהרצאות ועד לעיסוי הוליסטי על הדשא, או פשוט להסתפק
בשימוש במקום המקסים הזה, המאפשר לכם ליהנות מפרטיות מלאה במהלך יום הפעילות
באווירה כפרית וירוקה.
למה פודסטפס?
* מקצוענים בסדנאות בישול...
עבורנו סדנת בישול מוצלחת היא לא רק לדעת לבשל טוב!
אנו רואים את הסדנא כחוויה בפני עצמה וכמו כל מקצוע זוהי מומחיות
שיש ללמוד ולהתנסות בה.פודסטפס הוא אחד מבתי הספר הותיקים והמובילים בתחום. השפים המדריכים נבחרים בקפידה לפי רמתם המקצועית, נסיונם בתחום ומקצועיותם בהעברת סדנא מעשית.
* מגוון השפים וסוגי התפריטים...
לכל שף בפודסטפס יש את תחום ההתמחות האישית שלו כך שביחד אנו מציעים מגוון עצום
של תחומי בישול ותפריטים.
* גם גורמה וגם עממי...
כתיבת התפריט נעשית לפי אירוע והתאמת השף לסדנא נותנת לכם את זכות הבחירה בין
אירוע עממי ונעים לבין אירוע בישול גורמה מהשורה הראשונה.
* מוצרי מדף...
אנו מציעים מספר מוצרי מדף אולם ביכולתנו להענות לצרכים השונים של הלקוח ולהתאים
את המוצרים כנדרש.
* סוגי המוצרים:
סדנת בישול מעשית (hands on):
מאפשרת השתתפות מלאה לכל משתתפי הסדנא.
סדנא באורך של כ- 4 שעות בעלת נושא בישול (בדרך כלל). כל המשתתפים עוברים הרצאה
קצרה על העקרונות הנלמדים והמנות ולאחר מכן כולם לוקחים חלק פעיל בתהליך הבישול.
אנו מקפידים על כמות מנות גדולה במיוחד על מנת שבנוסף לארוחה המפוארת ולימוד שיטות
בישול חדשות,כולם יעבדו במטבח לשביעות רצונם.
* יש אפשרות לחלק סדנא זו לשני חלקים בהם חלק מהאורחים מבשלים והחלק השני מצטרף לארוחה
מאוחר יותר.
סדנת בישול בשילוב אירוח קייטרינג של פוד סטפס:
בסדנא זו צוות פוד סטפס מארח את המשתתפים בארוע קייטרינג מלא
בו המשתתפים לוקחים חלק בהכנת המנה העיקרית (בדרך כלל),
ובשאר הזמן מבלים בפעילויות הנוספות שהוכנו עבורם (הרצאות
וכנסים, סדנאות ריקוד וצחוק, פעילות יעוץ אירגוני או גיבוש חברתי ועוד...).
ארועי קייטרינג:
ארועי הקייטרינג שלנו מיועדים לקבוצות של עד 150 איש, עם אפשרות
הגשה לשולחנות או מזנון, הגשה במזנונים או בעזרת מלצרים מסתובבים.
העבודה היומיומית בבית הספר לבישול של פודסטפס ומגוון ההתמחויות הרחב של השפים שלנו
העשירה מאוד את התפריט הקיים כך שביכולתנו לקיים אירוע מותאם אישית כמעט לכל סגנון
בישול על פי דרישת הלקוח.
שעות פתיחה:
א'-ה': 08:30-17:00. בערב: בהתאם לסדנאות
ו': 09:30-15:00
|