|
מכינים לביבות חמות בביה"ס |
מהחטיבה הצעירה של בי"ס רבין בשוהם עלה בשבוע האחרון ניחוח של לביבות טריות וחמות, מעשה ידיהם של התלמידים. אביבית קליין, מנהלת ביה"ס, מציינת, כי מידי שבוע מכינים תלמידי החטיבה הצעירה מאכלים ותבשילים שונים, בהתאם לנושא הלימוד המרכזי או למועדי השנה. לקראת החנוכה הפשילו התלמידים שרוולים, גיררו תפוחי אדמה, הוסיפו קמח וביצה, וטיגנו לביבות. בסיום ההכנה ולאחר שאכלו את מעשי ידיהם, כתבו התלמידים את המתכון ואיירו אותו בספר המתכונים של החטיבה הצעירה. תלמידי ביה"ס גם יציינו את החנוכה במסיבות בכיתות עם משחקים, ריקודים ושירים לחג וכמובן...סופגניות. |
|
|
|
|