ביום הראשון של חול המועד סוכות, שלושים ואחת שנה לאחר שסיימו את לימודיהם בו, ערכו בוגרי מחזור 1978 בכפר הנוער הדתי הודיות פגישת מחזור מרגשת.
בין הבוגרים, אשר אף לא אחד מהם הסיר את כיפתו בחלוף השנים, דוקטורים למקצועות שונים, אנשי פרסום, ארכיטקטים, אנשי הי טק בפרט ותעשייה בכל, קציני משטרה ועוד. בוגרי הכפר השתאו ולא האמינו למראה עיניהם. במקום שבו היה לפנים צריף בודד, עם גג אסבסט, שבו למדו במשמרות 'צמחו' מבנים מרשימים. בוגרי המחזור התפעלו מחזות הכפר – מקירות מבניו המקושטים, מהנוי המטופח, מבריכת השחייה, מאולם הספורט ועוד.
מנכ"ל הכפר, אלי שטיין, שסקר בפניהם את השינויים המפליגים שחלו בו במשך השנים, התרגש לא פחות מהבוגרים. "אני זוכר את המחזור הזה כמחזור לדוגמא. לא היה בהם בוגר שלא ניגש אליי ואמר לי שהבית הזה שימש לו בסיס לחיים. אחד מהבוגרים בא עם אמו, אישה בת למעלה מ- 80, שלפני שנים רבות עבדה במטבח הכפר. היא התרגשה מאוד. רבים מהבוגרים השאירו לי כרטיסי ביקור ואמרו שהם נכונים להיקרא לכל משימה ולהגיש כל עזרה שיתבקשו להגיש".
בסיומו של המפגש, שבמהלכו הוצג סרטון שהכינו חלק מהבוגרים ובו נסקרו חייו של כל אחד ואחת מהם, ניגש אל אלי שטיין בעלה של אחת מבוגרות המחזור, המתגורר ביישוב שוהם, ואמר לו שהו וחבריו מוכנים, אם וכאשר יתבקשו, לאמץ נערות ונערים חסרי בית. "חינוך אינו אפיית עוגה שאתה מכניס לתנור ומוציא אותה אפויה ומוכנה לאחר זמן קצר. זו השקעה לשנים, לדורות. מפגש מרגש כזה נותן כוחות להמשיך במלאכת החינוך החשובה שאנחנו עוסקים בה", אמר שטיין, שמתכוון לערוך את הסרט ולהציגו בפני אנשי הצוות החינוכי בכפר, כדי להמחיש להם שכאשר נוכחים לדעת לאן הגיעו הבוגרים זה מוכיח שלעולם אסור להתייאש כשעוסקים בחינוך. " הסרט ממחיש כי יש סיכוי לכולם", ציין שטיין.
את המפגש ארגנו שני בוגרים, אחד מהם הוא אריק גוזלן, בוגר המחזור, המשמש כיום כאחראי לנושא הקליטה והרישום בהודיות.